SZÁMLÁZÓ PROGRAMJAINK 3 HÓNAP FIZETÉSI HATÁRIDŐVEL ELÁLLÁSI JOGGAL

Három hónap fizetési határidőt és ezzel egyszerű elállási lehetőséget adunk számlázó programjainkra!

Minden programunkat 3 hónap fizetési határidős proforma számlával adjuk át, ezáltal elállási lehetőséget adunk a kifizetés előtt.
A megrendelt programhoz munkaidőnkben 1 órán belül megkapja a 3 hónapos élesítő kódot és a 3 hónap fizetési határidővel rendelkező díjbekérőt.
Ez alatt az idő alatt Ön teljes körűen használhatja a programot. Közben eldöntheti, hogy tovább használja a programot és kifizeti vagy nem kéri, de ha nem kérné NE fizesse ki a proformát és jelezze számunkra.
Fontos! Csak akkor fizesse ki a fizetési határidő előtt a proforma számlát, ha már biztosan tovább akarja használni a programot!

A proforma kifizetését követően kiadjuk a végleges kódot és ezzel véget ér az elállási joga, akkor is ha nem telt el a 3 hónap!

Hogyan működik a számlázó program megtartása?

A program a 3 hónap lejárta előtt 15 nappal az indításnál jelezni kezdi a program, hogy le fog járni. Amennyiben a programot tovább szeretné használni, akkor fizesse ki a díjbekérőt és elküldjük a végleges kódot a számlázó programhoz és ezzel egy időben véget ér az elállási lehetősége.

Mi történik, ha nem fizetem ki 3 hónapon belül?

A program a 3 hónapos lejárat után már nem fog engedni új bizonylatot kiállítani, de az addig elkészült bizonylatok és adatok továbbra is hozzáférhetők, visszakereshetők maradnak a programban.

Hogyan lehetséges ez?

Bízunk számlázó programjaink tudásában és színvonalában, ezért nyugodt szívvel adjuk meg Önnek azt a lehetőséget és biztonságot, hogy a megrendelést követően is dönthessen másképp.