Számlázó program letöltés ingyen

Letöltheti, kipróbálhatja minden féle regisztráció és az azt követő zaklatás nélkül ingyenesen. Saját adattáróló program környezet kialakítása nélkül is kiprobálhatja a Provimax online számlázó program felhőjében. Mindössze pár perc alatt telepítheti és a Provimax felhőjére iránythatja a számlázó programot különösebb szaktudás nélkül. A támogatott SQL kiszolgálóval rendelkezők felhasználók a saját hálózati környezetükben is kipróbálhatják a számlázó programot. Lentebb lévő videón megtekintheti a telepítés folymatát. A gyorsabb és könyebb kipróbálás érdekében adatokat importálhat a programba, melyet szintén videón mutatunk be.
A Provimax felhőben létrehozott demo adatokat más demot telepítő felhasználó nem látja, mivel minden demo telepítés önálló adatbázist használ, ezért valós adatokkal is kipróbálhatja. Ha több felhasználós módban kívánja tesztelni, akkor a szerveradatok exportálásával és másik programba importálással (lásd lentebb videón) kollegái is rácsatlakozhatnak és együttesen is kipróbálhatják ugyanazt a demot. A Provimax demo felhőből az adatokat havonta töröljük. Kérjük, hogy a demo felhőben történő kipróbálást ennek figyelembe vételével végezze!

Az élesíthető számlázó program telepítők letöltése és telepítése után a Provimax-tól kapott élesítő fájllal beélesítve azonnal használhatók. Lentebb videó mutatja be az egyszerű élesítési folyamatot.

A Youtube videók megtekintésekor javasoljuk a teljes képernyős nézetet, melyet lejátszás közben a jobb alsó sarokban lévő négyzetre kattintva kapcsolhat be. Ezek a videók hangot és feliratot is tartalmazhatnak.

A számlázó program használatát bemutató videók

További videóinkat itt találja.
Letölthető kézikönyv.

HASZON Steel demo számlázó program telepítése és demo adatok feltöltése

Könnyedén telepítheti és kipróbálhatja a HASZON Steel program demoját.

HASZON Steel élesíthető számlázó program telepítése és használatba vétele

A videó bemutatja a HASZON Steel program telepítését, valamint a meglévő Provimaxos programból történő adatátemelés lehetőségét.

HASZON Bronz számlázó program telepítése és használatba vétele

Az egyszerű és könnyű telepítési folyamatot mutatja be ez a videó.

HASZON Bronz demo adatokkal vagy meglévő Provimax számlázó programból feltöltése a könnyebb kipróbáláshoz

Gyorsabb és egyszerűbb kipróbálás érdekében kérhet demo adatokat vagy importálhat meglévő Provimax programjából is.

HASZON számlázó program használata több gépen is

Könnyen kipróbálhatja az online számlázó programot több gépen is. Az alábbi videó bemutatja, miként lehet a beállításokat könnyen másik gépekre is átvinni. A bemutatott módszer élesített és demo programok esetén is használható.

A HASZON Bronz számlázó élesítése saját szerver esetén

Saját adatbázis kiszolgáló vagy más felhő szolgáltatás beállítása és az élesítés folyamata nézhető meg.

Saját termék, vevő adatok importálása fájlból

Egyszerűen importálhatja saját adatait az intelligens feldolgozású excel xls, csv, txt fájlokból.